De Service van e-bikecenter.nl

AANGESLOTEN BIJ EEN LANDELIJKE ORGANISATIE
Ebikecenter.nl is ook aangesloten bij de Bike Totaal tweewielerspecialistengroep. Een organisatie met strenge toelatingscriteria en circa 180 aangesloten winkels in Nederland. Service en vakmanschap staan altijd op een hoog niveau, waardoor u bij een Bike Totaal tweewielerspeciaalzaak altijd het beste mag verwachten.

EEN SPECIALE EN EIGEN EBIKEAFDELING (EBIKECENTER.NL)
Op de eerste verdieping vindt je ons ebikecenter met een programma aan elektrische fietsen die je nergens anders aan zult treffen, er is een testbaan aanwezig om alle fietsen te testen. Op deze afdeling staan alle topmerken ebikes en ook alle grote merken e-Mountainbikes.

ASSORTIMENT A-MERKEN
Ebikecenter.nl heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsfietsen, ebikes en accessoires. De bekende A-merken als Batavus, Gazelle, Cortina, Koga, Sparta, Cube, Trek, Haibike, Lapierre, Kalkhoff, Merida en Loekie worden in onze winkel verkocht. Daarnaast is Bike Totaal exclusief dealer van het bekende e-bikemerk Dutch ID. In ons Ebikecenter vind je verder de merken waarvan wij alleen ebikes verkopen o.a. Winora, Rotwild, Ednine en Ghost

DESKUNDIG ADVIES VAN SERVICEGERICHT PERSONEEL
Een perfect bij u passende fiets is soms lastig te vinden. De specialisten van ebikecenter.nl helpen u graag perfect in het zadel.

EEN FIETS OP MAAT EN BODY SCANNING CRM
Iedereen is anders en elk lichaam is uniek. Des te moeilijker is het om de juiste fiets te vinden. Welk model is geschikt voor u? En wat is uw beste zithouding, zodat u klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën kunt voorkomen? Met Bike Totaal Body Scanning CRM wordt u snel opgemeten zonder daarbij te worden aangeraakt. Samen met uw persoonlijke voorkeuren berekent het Body Scanning CRM systeem dab de juiste ergonomische instelling, zodat wij u de beste passende fiets kunnen aanmeten.

PROFESSIONELE WERKPLAATS
De vakmensen van ebikecenter.nl zijn erop getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets op te merken, zodat dure reparatues kunnen worden voorkomen. Daarnaast kan ebikecenter.nl u helpen met advies, diverse onderhoudsmiddelen en gereedschap.

LEENFIETS BIJ INGRIJPENDE REPARATIES
Onverhoopt een ingrijpende reparatie? Niet leuk. Maar wel fijn, dat er bij de professionele werkplaats van ebikecenter.nl altijd een goede leenfiets voor u klaar staat.

MOGELIJKHEID VOOR EEN BEDRIJFSFIETSENPLAN
De overheid heeft woon-werkverkeer op de fiets met diverse regelingen fiscaal aantrekkelijk gemaakt. ebikecenter.nl maakt de "fiets van de zaak" nog boeiender. Leuk voor u, maar ook voor uw werkgever. Vraag erna in de winkel.

VERZEKEREN GEEN PROBLEEM
Het gebruik van een goed slot beperkt weliswaar het risico op diefstal, maar 100% zekerheid geeft dit niet. Met de Bike Totaal fietsverzekering hoeft u zich daar 1, 3 of 5 jaar geen zorgen over te maken. Vraag in de winkel naar de brochure met tarieven.

FLEXIBELE BETAALMOGELIJKHEDEN
Heeft u net uw favoriete fiets gevonden, is het geld nog niet binnen. Wel zo handig dat u bij ebikecenter.nl op een goede manier flexibel kunt betalen.

CADEAUBONNEN
De Bike Totaal cadeaubon van 5, 10, 25 of 50 euro kunt u kopen en inleveren bij alle tweewielerspeciaalzaken die bij Bike Totaal zijn aangesloten.