Sparta de grondlegger van het e-bike succes

Sparta heeft in de nieuwe 2018 collectie de fietsen opgedeeld in M(iddenmotor) F(ront/voorwielmotor) en R(ear/achterwielmotor). Daarnaast hebben ze nog een aantal Speciael E-Bikes.

Klik op de buttons hieronder om de modellen te bekijken.

Middenmotor (M) Achterwielmotor (R)
Special E-Bikes Voorwielmotor

Sparta is de grondlegger voor het succes van E-bikes in Nederland, zij maken ieder jaar weer een uitgekiend programma elektrische fietsen voor iedere doelgroep. zij maken fietsen met verschillende soorten aandrijf-technieken, daarom hebben wij de High Speed, Bosch midden en E-motion voorwielmotoren in een aparte groep ondergebracht, geniet van al het moois wat Sparta voor 2018 weer heeft neergezet.

Al in 1998 introduceerde Sparta als eerste merk de elektrische fiets. Een nieuwe kijk op fietsen was daarmee geboren. Een fiets die de trapkracht van zijn berijder versterkt en zo het fietsen makkelijker en comfortabeler maakt.

In 2003 werd deze eerste Sparta Ion op de markt gebracht; dé technologie die elektrisch fietsen voor een grote groep aantrekkelijk maakte. Het betekende de definitieve doorbraak van de elektrische fiets. Dankzij haar voorsprong heeft Sparta een schat aan kennis op het gebied van elektrische fietsen opgebouwd. Deze kennis en know-how wordt continu ingezet om te innoveren. Het resultaat is een uitgebalanceerde collectie met een passende elektrische fiets voor ieders behoefte! 

            

Vanaf 2016 is er de Ion-middenmotor bijgekomen, deze is krachtiger dan de meeste andere midenmotors en heeft alle technische kenmerken van de populaire Ion achterwielmotor. Daarnaast zal er in de toekomst steeds meer navigatie en een tracking systeem (anti-diefstal) gekoppeld  worden. 

Kom langs in ons Ebikecenter met testbaan en ervaar al het moois wat Sparta dit jaar te bieden heeft. Bijna alle modellen en maten zijn uit voorraad leverbaar. voor de goede maat en afstelling op je lichaamsbouw hebben wij het bodyscanning meetsysteem deze zorgt ervoor dat je fiets meteen zit als een maatpak (alle materialen en tijd zijn altijd voor onze rekening). Je hoeft dus niet jaren op zoek naar de juiste afstelling. Bij een topfiets hoort topservice, die kunt u van ons verwachten. Bel 074-2914355 of mail gerust als je nog vragen hebt, u kunt ook altijd een persoonlijke afspraak maken als u dat wilt.