Wij zijn de exclusieve Rotwild dealer voor Nederland.

Rotwild E-Bikes 2019

Rotwild is het Duitse topmerk met een speciale collectie E-MTB fietsen van uitzonderlijk hoge kwaliteit.
Als je alleen voor het beste wilt gaan, dan is een elektrische mountainbike van Rotwild altijd een goede keuze. Hun kracht ligt vooral in de ontwikkeling en hun specialisme in de wielersport. Het Duitse AMG staat hoog aangeschreven in heel Europa, daarmee hebben zij al jaren een succesvol samenwerkingsverband. In het design van hun fietsen vind je dit ook terug.

Klik hier voor de opruiming

Nu nieuw op alle 2019 modellen:
Vanaf de Pro uitvoering een 648 Wh uitneembare accu.
Allemaal uitgevoerd met de nieuwe Brose S motor. Die boven 25 km/h zich ontkoppeld waardoor je ook goed sneller kunt fietsen.
Vernieuwd display met nog meer functies.
29er Full Suspension model (R.X+ Transalp Ultra)

Klik hieronder om alle 2018 modellen te bekijken

Cross Country Full Suspension Cross Country Hardtail

De E-Moutainbikes zijn allemaal uitgevoerd met de Super krachtige Brose S motoren,
Alleen bij Rotwild hebben deze motoren een piekvermogen van maar liefst 90Nm. De geintegreerde Accu heeft een capaciteit van 518Wh of zelfs 648 Wh en uitneembaar. De Accu en de motor zitten in één lijn, dat maakt deze fiets bijzonder strak en hij heeft daardoor de optimale gewichtsverdeling. Wat vooral bij de E-mountainbike's voor een optimaal rijgedrag belangrijk is.

Ze maken fietsen in verschillende categorien o.a Cross Country, all Mountain, Enduro en Gravity. Waarbij de Gravity natuurlijk de langste veerweg heeft en het meest geschikt is voor Downhill. Daarnaast hebben ze een hele mooie sportieve tour/trekkingfiets.
Kom langs in ons Ebikecenter met testbaan en ervaar al het moois wat Rotwild dit jaar te bieden heeft. Bijna alle modellen en maten zijn uit voorraad leverbaar. Voor de goede maat en afstelling op je lichaamsbouw hebben wij het bodyscanning meetsysteem deze zorgt ervoor dat je fiets meteen zit als een maatpak (alle materialen en tijd zijn altijd voor onze rekening). Je hoeft dus niet jaren op zoek naar de juiste afstelling. Bij een topfiets hoort topservice, die kunt u van ons verwachten.