Top kwaliteit van Nederlandse bodem

De mooiste elektrische Koga's vindt je in ons ebikecenter, alle modellen uit hun assortiment staan mooi uitgestald in onze speciale Koga-Shop. Als je voor een Koga kiest, kies je voor topkwaliteit met een geweldige afwerking en laag gewicht. Hun fietsen behoren tot de mooiste uit het e-bikeprogramma dat er in de wereld gemaakt wordt.

Koga heeft in de nieuwe 2019 collectie de keuze uit 2 systemen. Het ION systeem is voor 2019 terug gebracht naar nog één model, de E-Tour, dit is dan ook het laatste jaar van ION.
Klik hieronder op de buttons om de modellen te bekijken.

Bosch middenmotor ION achterwielmotor

Koga fietsen met Ion en Bosch techniek

Koga staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor onze elektrische fietsen. Koga heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument. De basis voor de ontwikkeling is voor alle KOGA fietsen gelijk en bestaat uit een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design met een perfecte afwerking. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met continue controle in het eigen testcentrum.

De elektrische trapondersteuning van KOGA E-bikes is gebaseerd op ION en Bosch-technologie. De ION techniek is ontwikkeld in Nederland door specialisten op het gebied van fietstechnologie en elektronica. Het resultaat is een betrouwbaar, veilig en technisch hoogwaardig systeem. De ION techniek werd geïntroduceerd in 2003 en heeft zijn kwaliteit door en door bewezen in de dagelijkse praktijk. Dankzij de ION Software Updates bent u altijd in staat uw elektrische fiets up to date te brengen met de nieuwste functies.