Top e-bikes allemaal in onze Koga-Shop

Koga heeft in de nieuwe 2018 collectie de keuze uit 2 systemen.
Klik hieronder op de buttons om de modellen te bekijken.

Bosch middenmotor ION achterwielmotor

Opruiming hieronder!

Koga E-Deluxe Ion achterwielmotor 2017 Nu met gratis 5 jaar garantie!
Vanaf € 3148,- met 300 Wh Accu.
meerprijs 400 Wh accu € 150,- , meerprijs 500 Wh accu € 250,- meerprijs 600 Wh accu € 300,-
Nu voor € 3000,- inclusief 400 Wh accu en 5 jaar garantie!

Voor recreatieve tochten en dagelijks woon-werkverkeer: deze E-bike is overal inzetbaar door zijn gedegen kwaliteit en goede rijeigenschappen. Met gedoseerde ION trapondersteuning en krachtige accu in de achterdrager.

Koga E-Lement Bosch Performance Middenmotor 2016
Van € 3449,- met 500 Wh accu. actieradius gem. ca. 150 Km (ECO ondersteuning)
Nu voor € 3099,-

Super sportief met de krachtige performance Bosch middenmotor en betrouwbare ondersteuning, deze fiets heeft een gewicht van nog geen 20 Kg zonder accu. ideale vakantiefiets met krachtige schijfremmen en feathershock voorvorkvering.

Koga E-Inspire Bosch Active middenmotor 2016
Van 3099,- met 400 Wh Accu actieradius gem. ca. 135 Km (ECO ondersteuning)
Nu voor € 2799,-

Sportieve E-bike met de nieuwe Bosch Active Cruise technologie voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uniek ontwerp waarbij middenmotor, achterdrager, kabels en balhoofdset prachtig geïntegreerd zijn in het frame. Ook deze fiets heeft een zeer laag gewicht van nog geen 20 Kg zonder accu, dus makelijk mee te nemen op een caravan of camper.

Koga E-Nova 400 Bosch Active middenmotor 2016
Van € 2999,- met 400 Wh Accu actieradius gem. ca. 135 Km (ECO ondersteuning)
Nu voor € 2699,-
Van € 3199,- met 500 Wh Accu actieradius gem. ca. 165 Km (ECO ondersteuning)
Nu voor € 2899,-

Comfortabele E-bike met de nieuwe Bosch Active Cruise middenmotor voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uniek frame voorzien van onderhoudsarme 8-speed naafversnelling en hydraulische velgremmen. voor 2015 is er een comfortabeler stuur gemonteerd voor nog meer comfort.

Koga E-nova Nuvinci Bosch Active middenmotor
Van € 3674,- met 500 Wh Accu actieradius gem. ca. 160 Km (ECO ondersteuning)
Nu voor € 3299,-

Comfortabele E-bike met de nieuwe Bosch Active Cruise middenmotor voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uitgerust met het NuVinci Harmony naafversnellingssysteem met automatisch en traploos schakelen voor de comfortabelste fietservaring ooit!

Koga fietsen met Ion en Bosch techniek
Koga staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor onze elektrische fietsen. Koga heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument. De basis voor de ontwikkeling is voor alle KOGA fietsen gelijk en bestaat uit een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design met een perfecte afwerking. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met continue controle in het eigen testcentrum.

Bij de fietsen met Ion techniek kun je zelf je accu grote bepalen.
Kijk hieronder voor de gemiddelde actieradius.

De elektrische trapondersteuning van KOGA E-bikes is gebaseerd op ION en Bosch-technologie. De ION techniek is ontwikkeld in Nederland door specialisten op het gebied van fietstechnologie en elektronica. Het resultaat is een betrouwbaar, veilig en technisch hoogwaardig systeem. De ION techniek werd geïntroduceerd in 2003 en heeft zijn kwaliteit door en door bewezen in de dagelijkse praktijk. Dankzij de ION Software Updates bent u altijd in staat uw elektrische fiets up to date te brengen met de nieuwste functies.