We Are ePerformance

Haibike is hét e-MTB merk van nu. Ze zijn marktleider en dat is niet voor niets. Het grootste aanbod aan verschillende modellen vind je alleen bij Haibike. Ze hebben een kenmerkend frame en de rijeigenschappen zijn van een ongekend niveau!
Voor het modeljaar 2019 staat er de Flyon serie. Deze serie zal in zeer beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Sinds 2018 heb je twee series: XDURO en SDURO, de eXtreme modellen heten Xduro en de Sportieve modellen heten Sduro.

Door onze unieke en intensieve samenwerking met Haibike en het moederbedrijf Winora Group zijn wij als enige in de BeNeLux Haibike Flagship Store. Dit brengt voor u een heleboel voordelen met zich mee:

- Grootste assortiment
- Snelle levering
- Advies op maat
- Betrouwbare en snelle service
- 100% blijven rijden garantie; leenaccu's, leenmotoren, leen-eMTB

Klik hieronder voor alle FLYON modellen

Klik hieronder voor alle Xduro modellen

Klik hieronder voor alle Sduro modellen

Haibike komt in 2018 met het Modular Rail System (MRS) op alle fietsen met een Bosch Powertube accu.
Deze is uit te voeren met een aantal verschillende extra's zoals; extra tas, extra accu, bidon of een slot.
De extra accu is alleen te monteren op de hardtail versies met de powertube accu.

Op zoek naar een e-MTB maar niet persé het allernieuwste model?

Klik hier voor de opruiming

Of je nu een Fully of hardtail, 26'' 27,5'' of een 29er wilt hebben het zit allemaal in hun programma. Alle fietsen zijn uitgevoerd met de super betrouwbare middenmotoren van Bosch of Yamaha. Bijna 100 nieuwe modellen omspant het programma voor 2019. Ook hebben ze een uitgebreid programma Speed pedelec 45Km fietsen. Allemaal met Europese goedkeuring. Wij zijn een RDW erkent bedrijf en regelen de tenaamstelling voor u.

Bij ons staan bijna alle Haibike modellen klaar om getest te worden en kunnen na keuze direct mee (na meting en de afstelling op je lichaamsbouw natuurlijk).

Bosch Performance CX (75Nm) motor met 500Wh accu.

De nieuwe PW-X middenmotor en de PW middenmotor van Yamaha