Cube e-bikes van Europa's grootste merk

Cube heeft voor 2018 weer een mooi programma E-Bikes samengesteld, alle modellen zijn uitgevoerd met de vertrouwde Bosch midden-motoren. In het e-mountainbike, e-mtb segment worden de nieuwe Bosch Performance CX motoren gemonteerd met een 75Nm krachtbron.
Cube bouwt daarnaast sportieve en trendy ebike’s met een hele goede prijs/kwaliteits verhouding. Dit zijn allemaal onderscheidende modellen die ook nog eens super betrouwbaar zijn.

Klik hier voor de E-MTB opruiming!

Klik hier voor alle E-MTB Full Suspension Klik hier voor alle E-MTB Hardtail
Klik hier voor alle E-Bike Stad/Sportief modellen Klik hier voor alle E-Bike Tour/Trekking modellen

CUBE heeft voor iedereen dé perfecte fiets. Als je houdt van eindeloze ritten door bos en polder, graag windje mee fiets met een E-bike, voor het eerst op de fiets stapt, van huis naar werk fietst of fanatiek bent met mountainbike of racefiets, CUBE heeft de juiste fiets. Elke fiets heeft zijn eigen herkenbare CUBE Custom Design en is met passie en enthousiasme ontwikkeld op het hoofdkantoor in Duitsland. Hun in-house testfaciliteiten garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit voor alle producten. Dankzij het gebruik van innovatieve technologieën is er altijd een fiets die past bij de wensen van elke fietser. Kijk hieronder naar de mooie details van hun E-Mountainbikes.

CUBE is in 1992 opgericht in Waldershof, Beieren, Duitsland door Marcus Pürner. Op het hoofdkantoor van het bedrijf werken in de productontwikkeling, productie en verkoop 300 medewerkers. Het succesvolle bedrijf is marktleider in een aantal Europese landen in het mid-en high end kwaliteit mountainbike- en racefietssegment. Het huidige portfolio bestaat uit meer dan 200 verschillende mountainbikes, racefietsen, cross, triatlon, e-bikes en trekkingfietsen. Ergonomisch aangepaste dames- en kinderfietsen en een uitgebreide collectie kleding en accessoires maken eveneens onderdeel uit van het brede CUBE assortiment. Dankzij in-house testing voldoen alle producten van CUBE aan de hoogste kwaliteitseisen. CUBE heeft zichzelf als doel gesteld hogere kwaliteit te leveren dan door de EU wordt geëist. CUBE Bikes zijn verkrijgbaar in bijna alle landen wereldwijd via officiële CUBE dealers.
Kom langs in ons Ebikecenter met testbaan en ervaar al het moois wat Cube dit jaar te bieden heeft. Bijna alle modellen en maten zijn uit voorraad leverbaar. voor de goede maat en afstelling op je lichaamsbouw hebben wij het bodyscanning meetsysteem deze zorgt ervoor dat je fiets meteen zit als een maatpak (alle materialen en tijd zijn altijd voor onze rekening). Je hoeft dus niet jaren op zoek naar de juiste afstelling. Bij een topfiets zoals Cube hoort topservice, die kunt u van ons verwachten.