Alles over E-bikecenter.nl

Showroom ebikecenter 7

Alle topmerken onder één dak.
In Hengelo Overijssel vindt u ebikecenter.nl met 3000m2 eindeloos tweewielerplezier. Een van de grootste tweewielerzaken van Europa, met een nationaal en internationaal aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires van topniveau. Al verschillende keren door het vakblad de Tweewieler genomineerd voor tweewielerwinkel van het jaar!

Showroom ebikecenter 8

Daarnaast vindt u op onze bovenverdieping het mooiste en grootste Ebikecenter van Nederland, met een aanbod Elektrische fietsen dat u nog nooit hebt gezien. Meer dan 200 verschillende modellen staan In ons Testcenter met inpandige testbaan klaar. Met top merken als o.a. Koga, Batavus, Sparta, Gazelle, Trek, Cube, Winora, Kalkhoff, Dutch ID, Qwic, Cortina enz. Deze kunt u het gehele jaar door komen uitproberen. Wij helpen u graag met het maken van de goede beslissing.

Showroom ebikecenter 9

E-mtbcenter.nl is de naam voor onze gespecialiseerde afdeling elektrische mountainbikes, u vind bij ons alle topmerken, o.a. Haibike, Cube, Lapierre, Trek, Ghost en Rotwild. De meeste modellen staan allemaal klaar voor een onvergetelijke belevenis op onze testbaan.

Showroom ebikecenter 9

Net zo belangrijk als de goede keuze van de fiets is de goede maat en afstelling, daarvoor hebben wij het bodyscanning meetsysteem, dit zorgt ervoor dat je fiets altijd zit als een maatpak (alle kosten aan materiaal en tijd zijn altijd voor onze rekening).
Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, bezoek dan onze showroom. Laat u inspireren door de fietsbeleving in onze winkel. Heeft u vragen? stel ze dan via het online contaktformulier of bel 074-2914355. De deskundige medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden. Alle fietsen kunnen bovendien thuis worden afgeleverd.

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Wij helpen u dan graag met het maken van de juiste keuze.

Showroom ebikecenter 9

Onze doelstelling is dat wij u zoveel mogelijk willen ontlasten en een partner willen zijn waar u op kunt rekenen, diensten en producten leveren die u vraagt en ook kwaliteit, prijs en gemak die zorgdraagt voor jarenlang eindeloos fietsplezier.

Showroom ebikecenter 10